Wednesday, September 04, 2013

open house 2013




Salam...
Sebelum entry ni lapuk di telan zaman bek aku up kan
Bukan sebab kejadian ni dah lama
Tapi disebabkan kejadian ini bertemakan raya 2013
Maka kena lah up kan sebelum habisnya raya kan
Kalau tak bley dicop basi
Ini adalah open house bos osmet ( housemate) aku
Bos dia ni adalah Kak Mas
Yakni bos spa/salon Tanamera kat Sooka Sentral
Kan dulu aku pernah cite pasal body scrub tanamera
Yang kalau buat kat spa mahal
Jadik aku beli jelah scrub tu
Pastu buat sendiri kat umah
Jenuh gak lah nak menscrub diri sendiri
Tapi hasil dia bak hang memang mabeles
Memang kulit jadi halus gebus licins lah
Betul tak tipu
Siap aroma dia ape ye, serai wangi kot, ai pun dah lupa
membuatkan diriku tenanggg setenangnya
cewahhhh
haha


Baiklah berbalik pada cite open house tu
Ni kira pes time lah jumpa Kak Mas
Buat muka tebal kengkonon kenal ngan tuan rumah
Suka tengok gaya dia
Baik, sembang pun bley stok gurau2
Ni kalau bos aku karektor cani alangkah gumbiranya hati kan
Kulit dia jangan cakap lah
halus licin putih
Kata owner spa kan
Tapi osmet aku cakap sebab dia mix chinese pun ye
So opkos kulit putih gebu kan


Sebenarnya ada bbq tapi memandangkan kitaorang sampai lambat maka 'stall' bbq pun dah 'sold out'
Makanya kami di jamu dengan nasi sajolah, berlaukkan ayam masak merah, salad, buah-buahan dan biskut-biskutan raya
Baru teringat laksa johor nya mana???
Bak kata osmet aku lah, dia asik dok ulang lah cakap
Kat sana nanti ada Laksa Johor, BBQ, mak Kak Mas tu pandai buat kek
Ni bukan ape sebab nak umpan kitaorang teman dia gi open house lah
Tapi tu lah, aku tak nampak pun batang idung laksa johor yang diwar warkan
Habis lah tu kot


Jadi sekian sahajalah
Maka dengan ini saya melabuhkan tirai cerita raya 2013 saya
Sekian Terima Kasih
=)


nota kaki: sori gamba makanan takde, kata behave kat umah orang kan....*padahal malu*



ni la osmet aku, seramai 6 orang kesemuanya, semua masih available kecuali yang tudung ijau tu, lagi bape hari je nak tawen :P









7 comments:

  1. Assalamualaikum awak. bestnya makan banyak kat open house kawan. heee kalau buh gambar, mahu terliur sheila tengokkkk :p

    ReplyDelete
    Replies
    1. wslm sheila....tu la, sbb tu tanak amik gmba mknan *cover line* haha

      Delete
  2. best2..smbil mkn smbil jumpa kawan..

    p/s: ok t add pm yui trus tau..nanti yui tak approve lak..hihih

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan......oh ok lupa lak japg sy add yui

      Delete
  3. bestnye dapat beraya lagi..t sy carikan laksa johor kt awk yer :D

    ReplyDelete