Friday, September 13, 2013

Kisah Teladan ~ Berbicara dengan menggunakan mata ~



Salam...
Cam biasa pepagi datang keje mesti bukak metro, online la tapi
Pastu terbaca la satu artikel ni
Rasa nak share ngan korang kan
Tacing wei bila baca
Ye la dia ni lumpuh pastu takleh cakap
Tapi dengan teknologi sekarang ni, dia bley menaip dengan guna mata jer!!
Aplikasi tu nama nya "Eye Gaze Edge"
Hebat kan tekno sekarang
Tapi lagi hebat lah pesakit ni
Walaupun derita sakit
Tapi tetapppp jugak tak duduk diam
Dia wat bisnes online
Respek sangat
Sumber inspirasi ni
Orang yang interbiu tu pun tacing wei...
Insya' moga cepat sembuh dan berjaya aminnnn














13 comments:

  1. Mcmana pun keadaan kita kalau niat hati nak berjaya mesti blh berjaya kan.. :)
    Semoga beliau cpt sembuh.. Amin

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan, nak sribu daya *perli diri sndri*....amin

      Delete
  2. Assalamualaikum yanggg. kesiannya. alhamdullilah, sekurangnya teknologi membantu dia berdikari kan. semoga beliau cepat sembuh. teruskan semangat waja dia yang patut kita contohi =____________='

    ReplyDelete
    Replies
    1. wslm yanggg....tu la smngt kental! ;)

      Delete
  3. ada juga kemudahan utk mereka kan..

    bgus juga tu.

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu la,tekno utk smua namanya..hihi

      Delete
  4. Wah hebatnye tekno skunk..Ameen semoga ia akan sembuh & suksess ;)

    ReplyDelete
  5. Assalamualaikum, singgah dan follow di sini. Jemput ke blog saya pula ya.

    ReplyDelete
    Replies
    1. wslm....time ksh...nnt sy melawat kawasan k hihi

      Delete
  6. wahhh.. hebat.. kagum dgn teknologi sekarang...

    ReplyDelete