Tuesday, September 17, 2013

Ustaz glamer






Salam...
Malas gila kan nak datang keje arini
Aku tau korang pun sama kan
Tapi kira puas lah cuti kali ni
Mana taknye aku melepak je kat rumah tak keluar2
Eh ada gak la kuar ari sabtu tu
Jumpa bespren
Lama xjumpa dia
Skali dia ada kat Kl
Memang melompat tergedik2 la nak jumpa kan
haha
Giler wei kalau dapat jumpa kawan yg disayangi memang best kan
Nak plak jarangggg dapat jumpa
Memula jejalan kat mid valley
Pastu pegi kenanga
Wei siyes aku xpaham nape orang suka nak g kenanga
Bukan best pun
Baju plak xde lah lawa mana
Mahal plak tu
Ada la gak yang jual murah
Dapat lah jugak aku baju blouse sploh hengget
Yang dipakai arini
haha
Tapi aku rasa kat sg wang la lagi best
Tu pun kalau korang nak mencari baju2 made in China Korea smua la
Kalau nak cari yang branded opkos kat pavi, klcc ke, mid pun consider ok lah kan
Aku suka beli blouse kat sg wang tuk dibuat pakai g keje
Sebab murah
hehehe
Tapi jarang lah g situ
Asiklah mid je
Sebab tu yang paling dekat ngan umah
N kalau ada sale kat jusco, harus mid je lah yag dituju
Eh meleret plak kan aku bercerita
Aku sebenarnya nak share trailer movie ni
Ustaz mu tunggu aku datang
Nampak macam best
Kelakar
Tapi opkos penariknya ada UAI
Jom layan
;)






























15 comments:

  1. Replies
    1. eh awak kan tengah bercutiiiii :P

      Delete
  2. bg org yg tak pernh p cam yui ni, hrusla nk try p kenanga walau sekali je..huhuh

    ReplyDelete
    Replies
    1. try la yui pegi, kot klu nak wat bisnes pun ok gak gi situ amik stok

      Delete
  3. mesti menarik citer ni kan !

    ReplyDelete
  4. salam perkenalan daripada Kancil...singgah untuk ucap Selamat Hari Lahir (masih sempat lagi kan?)

    ReplyDelete
    Replies
    1. tq Kancil 8349......time kasih, sempat je lagi hihi

      Delete
  5. Selalu je dgr org sebut pasal "Kenanga" tapi tak pernah pegi pun...
    Org suka beli borong utk jual semula kan kat situ?.

    ReplyDelete
    Replies
    1. aah tu la lubuk org nak amik stok tuk jual

      Delete
  6. Assalamualaikum . akak . huhu . ain tak sabar nak tunggu cerita ni keluar :D

    ReplyDelete