Wednesday, July 17, 2013

Wordlessss Wednesday ~ shepherd pie ~






Assalamualaikum.....Saja nak share gamba ni....Ini bukan menu berbuka tau, tapi ni adalah gambar makanan lama, masa makan kat secret recipe, tetengah nak pilih kek, nampak plak sheperd pie ni, saje lah try....Gara-gara tengok masterchef, ada skali tu si Syura masak ni, masa tengok tu punya terlio. Jadi gue pun cubalah....tapi malangnya, tak sedap puuuuung.....baik amik je cis kek! Cissss kuasa dua btol ~










masih bertahan lagi kan, xterlio kan? ;)



11 comments:

  1. Assalamualaikum. pie? jarang makan, sehingga hampir lupa apa rasanya. hehehe. syura masak? woahhh tak perasan punnnn

    ReplyDelete
    Replies
    1. wslm sy pun jaranggg makan....ada je, dah ujung2 episod masterchef dia masak....

      Delete
  2. Replies
    1. Tapi malangnya yg ini tak sedaaap! huhu

      Delete
  3. Nmpk mmg mcm sedap. hehehe...

    ReplyDelete
    Replies
    1. rupa je cam sedap tapi hampa....

      Delete
  4. rara dr dulu mmg x penah nk try mkn.sbb mcm xsedap je.hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Klu ikutkan harus sedap sbb atas tu kentang n filling dia ayam smua...

      Delete
  5. gulp... errr berapa lama lagi ek nak bukak posa? rasa cam nak bukak aje pintu peti ais kat rumah tu wahahahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha...xpe nnt MD wat la pai nih tuk berbuka xpun beli je tp pastikan bukan beli kat SS ye, harap maklum...hehe

      Delete
  6. oh beli kat SS ek.. nak kena cari jugak nnt hehehe

    ReplyDelete