Thursday, June 27, 2013

This is a story about a girl named Lucky *cilok ayat Britney Spears*




Salam....Ada sape-sape dah tengok Pee Mak? haha Tak abis-abis pasal Pee Mak! Walaupun cite tak masuk akal tapi tak kira, asalkan memenuhi citarasa aku ....Kata nak tengok movie tuk bersuka ria, jadi harus movie tu membuatkan kita tertawa dan ceriaaaa. Tak macam citer Man of Steel, stress haku tengok cite ni. Waktu tengah tengok tu asik la dok rasa bila nak abis bila nak abis. Dah la durasi *duration* dia panjang, dua jam lebih....pasrah je aku kat dalam tu. Tapi tengok orang lain dok review cakap cite ni best. Owh mungkin aku ni bermasalah kot. Kalau sesapa berhajat nak tengok pegi jela, tak payah nak sentap dengan komen aku. Bukan cite ni tak best langsung, ok je pun, tapi aku memang cenggini, taste orang tuaaaa...haha  Pastu ari tu tengok citer MU ( Monsters University). Ni cite katun, best gak, not bad la..... Giler cite ni, monster pun ada universiti tuk melahirkan graduan yang scary! Modus operandi adalah untuk menakutkan umat manusia! Dasat tak dasat ni wei?! haha Waktu tengok cite tu, ramai gak orang dalam panggung.

Setel bab movie, ni nak cite, hati ku di kinabalu sekarang ni bercampur baur seperti di gaul-gaul oleh sesuatu.....Walau macamana tak nak dan trauma untuk menempuhinya tapi tetaaaap kena gak tempuh. Hidup oh hidup.........Tapi takpe la, kalau hidup xde masalah atau cabaran atau dugaan bukan manusia namanya kan?!


Ok sekarang nak memperkenalkan lagi seorang retis ni, namanya ialah Zee Avi...Best ok lagu-lagu dia. Stok-stok lagu macam Yuna + Liyana Fizi. Best ooooo! Dulu pernah dengar lagu Bitter sweet, tapi xtau dia yang nyanyi, dengar pun ntah kat mana, iklan mungkin? Pastu ada dengar lagu tajuk kantoi, pun rupanya dia jugak nyanyi, tapi yang tu aku xska, sebab macam ntah hape hape. Tapi bila layan lagu Bitter Sweet, Just You & Me, pastu The STory macam kat bawah ni, siyes layan mood, walaupun maksud terurat tersirat dalam lagu takde kena mengena pun dengan aku. Sila korang sila lah dengar lagu-lagu beliau. TQ Bubbbaiii!




4 comments:

  1. Assalamualaikum awak. hahaha. Zee Avi? lama dah tak dengar pasal dia. heee. Pee Mak tak sempat nak tengok lah. nanti nak beli cd je kot. hiehwiew ;p

    ReplyDelete
    Replies
    1. wslm Sheila....owh awak pun mnat dia ye?!...owh xpe, slmt mnonton nnt k hehe

      Delete
  2. ramai yg ckp citer ni best.. nak kena gi tgk jugak lah nnt

    ReplyDelete