Thursday, October 18, 2012

Lagu yang paling SADIS!





Salam. Aku kalau nak dunlod lagu baru, mesti aku g tgk kat carta hot fm 30 & fly 30 kat fly fm , motif? sebab kalau masuk carta lagu-lagu dia mesti best kan. Bila aku tengok list kat carta hot fm tu terjumpa lah lagu sayang- ungu. Ku pikir pasal lagu sayang menyayang kan, tapi bila dengar owh ini ke lagu nya, memang agak kuang ajo di situ bila tajuk kemain sayang tapi lirik dia nak mintak putus rupanya, memang kalau ade sesapa lah dapat lagu nih dari boipren, memang *@$*# kan....

Aku memang slalu lah jugak dengar lagu ni kat radio tapi tak tau tajuk, slalu memang camtu, sebab tu jalan penyelesaian nye carik kat carta. Tapi pape pun, aku layan kan aje lagu ni sebab best cuma tak hingin lah nak jadik seperti 'perempuan' yang dimaksudkan dalam itu lagu kan....




Entah harus darimana ku memulai kata-kataku
Resah gelisah tak menentu, dari jauh lubuk hatiku

Bukan, bukan keinginanku tuk mencoba meninggalkanmu

Namun tak bisa ku jelaskan, aku takut menyakitimu


Berat rasanya, berat rasanya untuk
Ungkapkan kata meski melawan hati

Sayang maafkan aku ingin putus
Sayang maafkan kita harus putus

Berat rasanya, berat rasanya untuk
Ungkapkan kata meski melawan hati

Sayang maafkan aku ingin putus

Sayang maafkan aku ingin putus
Sayang maafkan kita harus putus
Sayang maafkan aku ingin putus
Sayang maafkan kita harus putus





Nota kaki: mungkin ni salah satu cara lelaki nak mintak putus, lagi-lagi bila 'terpaksa' putus. Tapi aku tetap tak suka 'cara' nih! 











8 comments:

  1. Ciput jer liriknyer. Mawar pun suka lagu nie jgk. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. aah tp bila nyanyi kemain pjg..hehe

      Delete
  2. Iyalah...Tajuk lagu Sayang...
    Tapi nak minta putus plak ^_^

    ReplyDelete
  3. skrang ni dah bermacam amcam jenis lagu ade... tak terkejor..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ye smapai taktau sape yg nyanyi, byk bebenor

      Delete