Friday, October 12, 2012

Cyrano Agency





Salam......nak cite psl wiken lepas *owh berkurun simpan, arini baru nak cite* ku cam bese tgk movie lah kan. Tajuk dia Cyrano Agency, korean movie ye kwn2...hihi.

Waktu dunlod cite ni ingat cite dia cam penyiasatan pastu ade keganasan ke hape ke kan *aku mmg xbrape suka cite spesis ni* tapi aku tetap jugak dunload. Dan sememangnye tak rugi, memang cite ni BEST tau!

Cite ni pasal satu geng yang terdiri drpd 4 orang (salah sorg tu bos aka pengarah) ni minat dalam lakonan n cita-cita nak buka teater tapi sebabkan kos yang tinggi pastu dorang buka agensi tuk org yang nak tackle aweks. Dorang guna props yang ada tuk transform opis dorang yang dinamakan Cyrano Agency. Mission dorang ni ialah bagi 100% jaminan tuk orang jatuh cinta. Jadi nya dorang buat lah mcm2, make over client, pastu buatkan satu insiden yang kunun kebetulan tapi sebenarnya dah plan siap dah, siap ada antara geng dorang nih jadi pelakon extra lagi. Tapi sebelum tu dorang praktis dulu n suh client hafal skrip...Pastu cite mesti ada suspen sikit kan, tetiba ada plak sorg client ni minat kat sorg awek nih, nak jadikan cite, pompuan tu ex awek salah sorang geng ni yakni bos tuk agensi nih. So macam2 lah jadi sbb laki ni masih syg giler kat ex awek dia tu....pastu lau nak tau ape yg jadik, silalah g tgk sendiri ye....

Memang best lah tengok cite ni, sebab lain dari yang lain....aku bg 4/5 Bintang =)















16 comments:

  1. Assalamualaikum.... jalan2 sini :D

    ReplyDelete
  2. Macam best jak...
    Nak download la macam nie...
    Unik ceritannya kan...

    ReplyDelete
  3. Waaa..bestnya cerita ni. ada park shin hye ye? hehe..nak download tapi mesti banyak pakai usage..pakai brodbnd cabuk je.hmm..ehh, membebel banyak pula singgah dari sini http://sayaeesya.blogspot.com/2012/10/happy-one-year-cik-belog.html dan follow juga. selamat berkenalan. ^___^

    ReplyDelete
    Replies
    1. ye la kot, sya xknal nma2 plakon...haha ala mmg agak susah lah lau dunlod gna bband....xpe2 mntak je kengkawan dunlod kan ye...heheh

      Delete
  4. xpernh tgk lak citer ni..

    p/s: thnx sis..

    ReplyDelete
    Replies
    1. cuba lah tgk yui...okeh sesama ;)

      Delete
  5. Salam, wah minat citer korea ye.. kena blajar bahasa korea nih.. hehe :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam....mminat lah jugak...hehe

      Delete
  6. sy xsuka citer korea..pnjng berjela..:P

    ReplyDelete
    Replies
    1. ni movie lau drama bersiri ye la pjg, ni xsmpi 2 jam pun =)

      Delete