Monday, July 30, 2012

Lafazkan Khalimah Cintamu -Updated-





Salam....sebelum ni ade gtau pasal novel ni kan kat sini. Waktu wat entry tu, aku baru baca sikit je, Setelah da berkurun lamanya akhirnya pada tanggal minggu lepas telah pun aku abiskan dengan jayanya....Gila lama kan masa aku amik, slalu kejap jer nak abiskan mana2 novel pun sebab kununnya cite ni tak best, buhsan je. Ye memang memula cite nih memang xbest tapi bila da masuk dekat separuh baru la besh. Betul, tak tipu memang cite nih best, patut la sebelum ni ade yag komen cakap dia khatam smpai dua kali kan, jadik ku da paham kenapa, pade sesape yang tak paham lagik, pepaham sendiri, g la beli @ pinjam  dan bacalah novel nih. Ia sangat lah direkomen dan dijamin anda tidak nyesal =)




nota kaki: Ingatlah, jangan sesekali menghakimi sesuatu hanya pada luarannya sahaja sangat terserlah keskemaan ayat nih kan hihi   ataupun bak kata omputih  "Don't judge a book by it's cover "

6 comments:

  1. Hahaha..akak pun baca jugak eh? Saya memang tengah baca novel tu sekarang. Bagi saya novel tu dari awal lagi memang dah best! Masuk muka surat 10 tu pun saya dah start keluarkan air mata...huhu...memang sedih. Pandai Siti Rosmizah buat cerita sedih...:D

    ReplyDelete
    Replies
    1. yke, tp mula2 cam slow jek cite nye tp pape pun mmg besh sgt!

      Delete
  2. sy dah lama baca novel ni n dah 2 kali bacanya...hehehehe best sgt

    ReplyDelete
    Replies
    1. miera la yg gtau aritu ckp da baca 2 kali kan, sbb tu sy gigih jgk nak abis kan...hihi

      Delete
  3. Replies
    1. mesti lah rajin, isi masa lapang lah katakan...hehe

      Delete