Monday, July 16, 2012

Duit Raiya Baru!!!





Baca blog Mr E'raz td da remind kan ku psl duit mesia yang baru, yang start kuar arini!!! Owh nampaknye, duit raiya tahun ni, smuanya akan berebut2 tuk tukar duit baru la kannn... Yang paling aku tak sabar nak tgk adalah duit rm20 yang da macam duit Saidina plak...hehehe.




Yang bakal mendapat duit ini adalah anak2 buah ku sekeping cukup? cukuplah kannn












11 comments:

  1. yui nak jd anah buah juga leh?hihi.

    ReplyDelete
  2. owh sila kecik kan bdn & bratur di pagi raya nanti ye..hehe

    ReplyDelete
  3. Duit baru~~~~!

    Salam Miss Gorgeous. Kita follow awak ye v(^__________^)v Salam Perkenalan.

    ReplyDelete
  4. Salam cik suzlin....wah, gojes kah? haha....ok tenkiu & salam knlan jg =)

    ReplyDelete
  5. harap dpt kumpul duet raya baru yg banyak. muehehe

    ReplyDelete
  6. ஜ miss klanika ஜ : Ye, moga tercapai & slamat meRound satu kg! hehe

    ReplyDelete
  7. FriendlyFashion.my7/27/2012 5:30 p.m.

    Hi there! Would you be interested in doing a blogging collaboration with friendlyfashion.my? if you are interested, could you please email us at hello@friendlyfashion.my thank you! :)

    ReplyDelete
  8. a'ah..ry ni mmg gna duit baru le..slm knl

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam, ye mmg wajib okeh rya guna duit baru! haha

      Delete
  9. eh3,,,nak jgak duit raya..tp xnak rm20..nak rm 50

    ReplyDelete
    Replies
    1. duit rm50 xde, tp lau sampul gambar rm50 bley je lau nak...hehe

      Delete