Thursday, June 28, 2012

Saya Seorang Silent Reader Tapi Saya Suka Baca Blog Awak




Sempena nak join segmen khas mak dara nak cite sikit pasal silent reader. Ye saya mmg silent reader yang bertauliah sebab ada banyak sebab. Antaranya sebab kekadang saja seronok nak baca je entry blogger tu, pastu kekadang xtau pun nak komen ape, tak pun nanti blogger tu cakap isk pe sal plak dia ni (aku la tu) tetiba je nak komen kita tak kenal pun, lagi satu kalau dia cite pasal bf/gf/laki/bini dia, setakat baca je lah kan, xde la nak komen2.....



Ni la 5 blog yang ku kunjung tapi komen dari ku tak kunjung jua...hihi




























10 comments:

  1. terima kasih kerana sudi join segmen mak dara ni ye.. like like like dengan entry ini..

    tp kalau ke blog mak mak tak kisah.. mak tulis entry pasal ayam tapi kalau nak komen pasal itik pun mak terimaa mak sukaa almaklumlah mak kan ada angin meroyan hehehe.. any comment is a great comment.. dan mak hargai setiap yg tinggalkan komen di blog mak itu.. ;)

    ReplyDelete
  2. sama sama mak dara.....ow bley ea gitu, lau camtu mak dara patut wat segmen pengomen meroyan la plak kan pasni! haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe good ideaaa jugak tu kannnnnn like3..

      Delete
  3. singgah sini dari segmen sama, jom ke blog anis pula http://www.anisempoi.com/2012/06/saya-seorang-silent-reader-tapi-saya.html

    ReplyDelete
  4. Ety datang dari segmen yg sama. hehe. yayy ! Ety pun rajin terjah blog Maria Elena tapi nak komen tu, alahai mmg sepi lah :D

    ReplyDelete
  5. ety: wlcome2 .....aah, suka dia sbb dia sgttt cantik!

    ReplyDelete
  6. samalah... blogger femes amos ni, entri dorg saya baca jer... komen jarang... hehe

    ReplyDelete
  7. Encik Zaharin: salam...owh macih ;)
    dwaty: sgt2 btl =)

    ReplyDelete