Friday, October 04, 2013

~Al Fatihah~ Rara Zikry





salam semua
tadi bukak fb
bila tengok post tu tringat balik kisah tu
korang kenal tak Rara Zikry
yang sebenarnya arwah Rara
yang sebelum ni aku tak kenal pun dia sapa
tapi sejak dia hidap sakit ape ye aku xpasti
tapi sangat menyentuh hati la tengok dia
Dah lupa dah apa yang jadi sebenarnya
yang aku ingat la, kalau xsalah aku
satu pagi tu dorang pegi cycling
tetiba dia cam sesak nafas
dia memang ada asma
so hantar la gi hospital
n sejak tu dia koma
sejak tu cerita pasal arwah ni tersebar siap ada masuk WHI segala
pastu ada buat fb page 'contribution for Rara Zikry'
dan dua tahun lepas dia meninggal
sedih kot
pastu suka engok muka dia
cantik sangat





dan harini rupanya besday dia
n kalau dia panjang umur, tahun ni yang ke 25
al fatihah untuk arwah



9 comments:

  1. akak pernah ingat dia ni..dia koma lama kan...lepas tu meninggal...
    Moga rohnyer dicucuri rahmat...

    ReplyDelete
    Replies
    1. aaah btl la tu klu xslh, dah lupa dah...amin

      Delete
  2. Assalamualaikum awak. sheila pernah terbaca entri pasal allahyarhamah.. al-fatihah. semoga ditempatkan dikalangan orang yang beriman..

    ReplyDelete
  3. seabaya yui...

    ajal tidak mengenal usia kan...al-Fatihah utk arwah.

    ReplyDelete
  4. sggh pg

    betulke sudi nak sponsor? hhii.. tp ni GA suka2 tau..

    if sudi, leh emel yui ya.. t yui bg detail fashanusha@gmail.com

    TQ =)

    ReplyDelete