Thursday, August 01, 2013

Ada di mana mana











Assalamualaikum......ni quick update je sebab ai is bizi *bizi wat kje yang tak berfaedah* haha.Tadi ada kawan kasi satu link ni....memang kuang asam n kurang kasih sayang pun ye jugak kot. 
Suka sangat nak menipu nak mengena kan orang. Kot rasa nak cari duit lebih, bukan ni caranya. 
Tak paham dengan sikap manusia zaman sekarang yang makin menjadi-jadi, pelik-pelik plak tu.
 Mula-mula kunun bijak tapi terkantoi jugak, bak kata pepatah sepandai-pandai tupai melompat akhirnya jatuh ke tanah juga....

Sebenarnya macam ni, ada sorang blogger ni nak cari umah sewa kat area lembah pantai....
Nak dijadikan cerita, dia ditemukan dengan si malaun mana ntah, offer kat dia satu umah sewa kununnya dia punya lah. 
Tapi nasib si blogger ni baik, dia terselamat dari perangkap malaun tu. Kalau nak tau citer sebenar yang lebih lanjut, sila lah terjah kat sinun.

Sekian dari saya untuk kali ini




nota kaki: susah betul kita nak nilai sejauh mana kejujuran orang. Orang yang kita kenal kenal pun kekadang tak bley dipercayai juga inikan pulak orang yang kita tak kenal....PENTIPU ADA DI MANA MANA
 ~ bye ~



pic credit to sini







8 comments:

  1. Assalamualaikum. sheila terjah link tu ye!

    ReplyDelete
    Replies
    1. wslm sheila...ye sila2....mohon sebarkan spy org len tak tertipu lg

      Delete
  2. hurm.. nasib baik.. kalau tak, hangus rm800.. tak pasal-pasal rugi macam tu je

    ReplyDelete
  3. kena hati2lah skang ni jgn cepat percaya sgt !

    ReplyDelete