Thursday, May 09, 2013

Kuasa Luar Biasa




Kuasa Luar Biasa KISAH CINTA..

Dalam badan kita banyak air...... tp bila terluka, darah yg akan mengalir..
Dalam hati kita banyak darah...... tp bila terluka, air mata yg akan mengalir..


Saja je nak share quote ni kat sini, sebab macam sesuatu sangat....semua orang perlukan cinta tp tak siapa mahukan kecewa ~







BTW, sapa ada tengok cite Kisah Cinta? Fazura & Sam tu memang gabungan mantap dan cite pun bestttt! Baru tengok episod 1 pun dah meroyan nak tengok episod seterusnya! Aish =)










quote ni ehsan dari FB Kisah Cinta Lestary TV3





12 comments:

  1. Assalamualaikum. hihi. memang luar biasa sangat. sheila tak tengok lg citer ni. hihiih

    ReplyDelete
  2. x sempat nak follow lah citer ni !

    ReplyDelete
  3. ayat yg menarik..tak pernh tgk..setiap hari apa ni.

    ReplyDelete
  4. wahhh mak pun nak meroyan sama lah nak tgk jugak citer ni nnt hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Memang konpem meroyan klu MD tgk cite nih hihi

      Delete