Wednesday, May 08, 2013

Klebang Coconut Shake VS Perdana Siswa Coconut Shake








dari kiri KLEBANG coconut shake dan kanan PERDANA SISWA coconut shake




Salam...sape pernah minum dua-dua versi coconut shake ni?! Apakah ada persamaan?? Kalau yang tak tahu, Perdana Siswa tu kat Uni Malaya. Yang pasti Klebang lagi sedap sebab ada banyak isi kelapa tapi yang satu lagi ni walaupun kurang isi tapi tetap layannn~









13 comments:

  1. assalamualaikum awak. sheila tak pernah merasa kedua2 nya. hihi ;p

    ReplyDelete
    Replies
    1. wslm sheila, klu nak best try yg kat klebang tu la :)

      Delete
  2. kalau kte, kte lebih suka yg dekat klebang tu. besttt

    ReplyDelete
  3. akk blm pernah lagi rasa dua2...blhlah cuba nnt kalau sesat ke sana hihihi

    ReplyDelete
  4. klebang coconut shake terbaekk ooo

    ReplyDelete
  5. nt nak cuba yg kat perdana siswa.dkt je ngan rumah.hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Try la, tp rsanya buka smpi pkl 4-5pm je kot

      Delete
  6. wahhh mcm sodap je.. mak blom try lg ni.. nnt nak try lah

    ReplyDelete