Thursday, March 21, 2013

Di suatu petang, dimusim yang laluuu~




Salam. Nak cerita apakah yang telah terjadi pada diri ini pada dua minggu lepas.
Ye sangat lah lapuk citer ni tapi tak kira nak citer jugak.
Aku tengok ramai lah yang up citer kata Rock OoOo tu best gila!
Jadik saya dan kawan-kawan pun bersemangat wajalah untuk menontonnya.
Dah la selamba ikut orang nak ngedate! muahaha.
Aku tak kira, asal dapat tengok movie tu!
See aku sangat gigih kan?!
Jadi ke Mutiara Damansara lah kami.
Nasib kat e-curve tak berapa ramai.
Tapi memang potong mood bila ada orang yang sangatlah tak beretika di dalam panggung.
Ntah kenapa ntah sorang budak pompuan belakang aku ni, terlampau suka gelak agaknya.
Kalau benda tu tak lawak pun dia gelak.
Permasalahan disini adalah, dia gelak yang dibuat-buat ye.
Aku maha tensi kot tu yang rasa cite tu tak brapa best! grrr.
Sampaikan ada geng budak laki pun bahan dia pastu kalau dia gelak, bebudak laki ni pun buat2 gelak jugak! Jadi bukan aku n kengkawan jelah yang tak suka kan?!
Citer ni takde lah teruk sangat cuma sebab aku harapkan citer ni mesti lagi best dari yang sebelum ni tapi hampa.
Tapi kira ada jugak la part2 yang memang klaka.
Terutamanya watak si amy tu, memang tak bley blah!



rocker tapi gaya macam hindustan. apakah?! hahaha


Dah habis tu, jenjalan lah kat street market kat luar e-curve tu.
Sebenarnya memang tak tau pun kewujudan pasar ni.
Tak besar sangat lah, tapi happening gak lah.
Sebab waktu tengah belek-belek scarf, aku dengar cam ada live band, skali bila dah pegi kat ujung pasar tu, tengok orang ramai dok kerumun kat situ, siap ada cameraman sgala.
Rupa-rupanya ada sorang laki ni nak propose gf dia.
Terpegun aku n member. *telan ailio*
Sebelum ni tengok kat you tube je, tapi malam tu tengok secara live ye! =)


Okaylah, itu je la aku nak citer. best kan best kan?! Muahaha. okay bai~








18 comments:

  1. Assalamualaikum. bestnya. couple tu melayu ke lain2? heheheh untunglah kena purpose camni. kekhkehe ;p

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wslm sheila...couple tu haruslah lain2...hehe

      Delete
  2. untung gf dia.mesti terharu sgt2 kan.

    ReplyDelete
  3. salam..
    wah..seronok betul gf die kan..happy n sweet je

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam.... ye la harus lah best ;)

      Delete
  4. yg last part awk x update kt kite pown..menci laaaaaa..msti mlm2 awk mimpi d propose cm gitukn,kn?

    ReplyDelete
    Replies
    1. owh lupa plak nak update kat awk ye....hihii. kat lg sorg dah update....eh kite xbley tiru cara dorg...haha

      Delete
  5. ni cerita arahan abg mamat khalid kan? sorry kalau salah.. maklumla dah tua2 ni.. tak berapa ikut sgt bab movie2 ni.. tp bg akak.. cerita abg mat tu cerita santai + kelakar... bolehla layan kalau boring2.. akak tunggu kuar tv jer.. kekeke...

    ReplyDelete
    Replies
    1. aah btl la tu sis....kat stro first nnt, xpun time raya nnt ada kuar kot...

      Delete
  6. not badlah citer ni rock oooooooooooooo!

    ReplyDelete
  7. baru je beli cd ni semalam
    semangat nk tengok citer ni
    follower ke 169..jemput ke blog yumida

    ReplyDelete
  8. hoo.. rock yg Que Haidar tu k?

    done follow sini.. jom follow n singgah blog teman.. heee.. http://tengkubutang.blogspot.com/

    klu minat kucen leh follow blog ni jugak.. =)
    http://kucenkucenbelog.blogspot.com/

    ReplyDelete
  9. Tak best ke rock Oo! tu? Kita tak berkesempatan tengok lagi..


    | 7 Rahsia Takaful Pendidikan
    >> http://takafulpendidikanterbaik.com/

    ReplyDelete