Monday, November 19, 2012

Liyana Fizi vs Beto Kusyairy



Assalamualaikum wbt....Sekarang ni ade masalah baru, susah tul nak tido. Kalau letak pale bley tido kira alhamdulillah ye itu memang bukan masalah lah, masalah bermula bila kang tetengah malam akan terjaga pastu susah nak tido balik jadi persoalannya sekarang, apakah? Susah lah camni, dah lama tak jadik cani, camne nak kembali kepada normal ye? Sape - sape ade tips bernas tulun lah share.

Tapi takpe, tolak tepi jap permasalahan sahaya itu ye, yang penting hati berkobar-kobar nak citer pasal dua orang seperti nama yang diatas itu ( sila rujuk tajuk n3 ni ). heheh



Beto Kusyairy

Owh sya mula suka kat mamat nih bila tengok citer aku dia & tong sampah....Best citer ni, aku rasa dia nih bakal pengganti Aaron Aziz. Memang kool + macho habis okeh dia nih blakon. =)


Dalam citer nih dia ada nyanyi satu lagu tatau tajuk ape. Tapi inilah video nye, Terus cair bila dengar! hahaa



Lalu  bila tengok citer nih tetiba terperasan satu lagu. Sedap! Pastu tengok citer Hatiku di Kinabalu pun ada lagu nih. Citer ni dah dua kali tengok tapi kenapa tak prasan pun aa lagu sedap nih. Nak tau lagu apekah? 


Jatuh - Liyana Fizi

Best an? Tapi rasanya kalau part yang dia nyanyi ' tak ku mampu tak ku mampu' tu xde pun lagi baik, tapi mungkin dia nak wat unik skit kot, tapi masih bley diterima. Kalau dengar part tu mesti tringat lagu Penakut - Yuna 'Ini tidak adil tidak adil' hah gitu lah gaya nya...haha Terus gugel lagi lagu-lagu dia...Memang best - best okeh macam lagu This feeling & Light writing. Okeh da bley masuk lam list artis pujaan selepas Yuna =)

























12 comments:

  1. Minat Gak kat Beto,,mmg nampak Cool

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan....dah bley jadi hero malaya dah hihi

      Delete
  2. Citer aku dia & tong sampah memang best kan..kelakar

    ReplyDelete
  3. Assalamualaikum! kita sama2 ada entri pasal beto. muehehheheh :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. wslm...aah lah...hehehe. Dah dpt jumpa beto ke blum, jgn lupa ajak ye muahaha

      Delete