Tuesday, September 11, 2012

Jom Naikkan Trafik Blog!









Salam.....Segmen MAK DARA datang lagi....;). Ye saya pun turutlah serta tuk menjoin dalam segmen ini....Lau sesapa yang nak join silakan aja.... Blog saya nih, Beta Kupu baru je dilancarkan secara rasminya pada awal tahun aritu. Semuanya yang terpapar kat sini pun pasal ape yang jadik n ku lihat kat sekeliling aku.....xde pun pasal politik ke sukan pun xde haha. Yang kalau hiburan tu ada lah.... 

Okes, Selamat Berfollow =)










41 comments:

  1. Jom lawat blog saya...

    http://solehahshamsuddin.blogspot.com/2012/09/jom-naikkan-trafik-blog.html

    ReplyDelete
  2. Hi...Selamat berkenalan..
    Persinggahan dari segmen yang sama...
    Good luck ^_^

    ReplyDelete
  3. datang dari segmen yang sama (^_^) dan follow sini no 28...

    http://www.mialiana.com/2012/09/jom-naikkan-trafik-blog.html

    ReplyDelete
  4. Datang terjah daripada Segmen Mak Dara..
    http://www.erazfadli.com/2012/09/jom-naikkan-trafik-blog.html

    ReplyDelete
  5. datang terjah dari segmen yang sama... ^_^

    http://bird7842.blogspot.com/2012/09/jom-naikkan-trafik-blog.html

    ReplyDelete
  6. singgah dari blog Mak Dara :)
    http://misszberceloteh.blogspot.com/

    ReplyDelete
  7. salam kenal dari segmen yg sama dah follow juga ye 31

    ReplyDelete
  8. Done follow u dear, tq
    http://asmarpunyablog.blogspot.com

    ReplyDelete
  9. Dari segmen yang sama!=) Jom baca entri terbaru saya... http://www.aimisyahirah.com/2012/09/celebrate-birthday-with-incik-tunang.html

    ReplyDelete
  10. dr segmen yg sama n folow sini :-)

    ReplyDelete
  11. kunjungi sahabat dari segmen yang sama
    http://alfathcom29.blogspot.com/2012/09/jom-naikkan-trafik-blog.html

    ReplyDelete
  12. Jalan - jalan mencari sahabat...

    ReplyDelete
  13. balas kunjungan di sini.. singgah sini

    http://redscarz.blogspot.com/2012/09/jom-naikkan-trafik-blog.html

    ReplyDelete
  14. balas kunjungan dari Amarul Samsudin Blog..


    http://amarulsamsudin.ml.my/2012/09/jom-naikkan-trafik-blog.html

    ReplyDelete
  15. salam sinGGah dari segmen mak dara
    http://www.ciklilyputih.com/2012/09/jom-naikkan-traffik-blog.html

    ReplyDelete
  16. join gak..
    http://2nurhafiz2009.blogspot.com/2012/09/jom-naikkan-traffik-blog.html

    ReplyDelete
  17. Dari segmen yang sama!=)

    jemput singgah blog saya..jangan lupa follow ...TQ

    http://di-sini-bermula.blogspot.com/2012/09/jom-naikkan-trafik-blog.html

    ReplyDelete
  18. http://loveprettydinda.blogspot.com/2012/09/jom-naikkan-trafik-blog.html

    hai..sy dtg membalas kunjungan dan follow!!

    ReplyDelete
  19. kunjungi sahabat n follow # 43 sukses..

    ReplyDelete
  20. dari segmen yg sama jejak balik...dan follow sini..

    ReplyDelete
  21. Hai,
    Jemput terjah balik blog Ninie -> http://www.mizzsninie.com/2012/09/segmen-jom-naikkan-trafik-blog-by-mak.html
    Thanks <3

    ReplyDelete
  22. tq for visiting my blog,, terharu ni,, huhu,,, folow you :D

    ReplyDelete
  23. salam perkenalan. dtg sini dr segmen Mak Dara melawat teman blogger =) jemput singgah ke blog saya yeee...

    ReplyDelete
  24. Terbang melayang dari segmen Mak Dara & mendarat kat sini ;)

    http://zamani84.blogspot.com/2012/09/jom-naikkan-trafik-blog.html

    ReplyDelete
  25. Salam. saya dtg membalas kunjungan. salam perkenalan dari saya :)

    www.suriaqistina.blogspot.com
    www.buluhvoice.blogspot.com

    ReplyDelete
  26. Salam ziarah dari Blog Mak Dara,,,


    Follow sini

    ReplyDelete
  27. salam perkenalan awk :)

    singgah dr segmen Mak Dara jgk,
    http://www.suterakasihyann.com/2012/09/jom-naikkan-trafik-blog.html

    jom kita kenal2, jemput ke blog sy www.suterakasihyann.com ^__^

    ReplyDelete
  28. Assalamualaikum..dah lawat n follow sini..

    http://johafi.blogspot.com/2012/09/jom-naikkan-trafik-blog.html

    Jangan lupa follow balik eh..tq..Keep in touch..

    ReplyDelete
  29. follower ke-51 singgah dari segmen sama..

    ReplyDelete
  30. Hai!!! balas kujungan dan follow juga. :)

    http://itmemawarputih.blogspot.com/2012/09/jom-naikkan-trafik-blog.html

    ReplyDelete