Thursday, January 03, 2013

Killer Karaoke @ giler karaoke ?



Sape pernah tengok cite ni? bagi yang ketidaktahuan, ini adalah sebuah "game show' yang mana peserta menyanyi sambil di torture. Walau ape pun yang dorang kena 'tempuhi', dorang tak bley berhenti menyanyi. Memang ade yang kelakar tapi kebanyakannye adalah sangat teruk seram ngeri lagi menakutkan dan ada yang membahayakan. Kalau tak salah dorang ni compete tuk nak mendapatkan $10 000. Begitulah ye, kalau sesapa yang jenis cekal hati, kebal segala ketakutan dan kegelian, memang dicadangkan untuk masuk pertandingan ini, kalau tak, dinasihatkan berundur diri sahajalah..muahaha





dalam banyak2 cabaran, ini lah yang paling menakutkan, geli seram segala, tak caya tengoklah


ha yang ni kelakar =)



dia yg plg koool...kool ke??



yang ni paling kuang ajo cabarannya



nota kaki: kalau hadiahnya adalah sejuta ringgit pun, rasanya aku pikir sejuta kali jugak untuk join. cuba bayangkan kalau kita ditempat peserta yang kat video pertama tu.....aish











45 comments:

  1. Assalamualaikum. dasyatnya game oversea! geli ohh nyanyi ado ular keliling badan ;(

    ReplyDelete
    Replies
    1. wslm...tu la, tak sggp, geli seram!

      Delete
  2. Replies
    1. mat saleh mmg ska wat bnda ngarut2 nih

      Delete
  3. hoih..kalau bagi cyda, sumpah cyda tak lalu.. hehehe :D

    ReplyDelete
  4. perghhhhhhhhhhhhhhhhhhhh tak sanggop mak dara kalau kena masuk ptandingan mcm ni hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tu la MD, dah mcm fear factor je!

      Delete
  5. KA len2 ok lga tpi tang ular mak mmg pengsan ler

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sama lah, itu la bntg plg digeruni!

      Delete
  6. hai..salam kenal ..salam follow..dari segmen mak dara..jom follow saya..

    http://mekjangok-inilahakuseadanya.blogspot.com

    ReplyDelete
  7. eeee...gelinyerrr..x sanggup nk tgk..kalo sy sy terjun bwh..giler geli..huhu

    salam kenal..segmen blog mak dara,dh follow sini

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan, keje gila namanya tu!

      ok tengs =)

      Delete
  8. salam.. datang terjah dari link blog mak dara.. ^_^

    http://www.lokmanramli.my

    ReplyDelete
  9. tak mo... huhuhu

    p/s: datang sini dari segmen mak dara... ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak sggp kan?! hehe

      time ksh Mia =)

      Delete
  10. haha gila kentang.. tak sanggup NR

    ReplyDelete
  11. jalan-jalan dari blog mak dara
    http://armifdesign.blogspot.com

    ReplyDelete
  12. -___________-" geli . . . wekk! haha..!

    singgah dari blog mak dara..
    http://www.bard.my/

    ReplyDelete
  13. Salam...

    Datang menerjah dari segmen yang sama. :)

    http://itmemawarputih.blogspot.com/

    ReplyDelete
  14. datang BW dari blog mak dara .. jom sggh blog yana -> http://www.nazlyizan.my/

    ReplyDelete
  15. dtg dri blog mak dara..follow sini yeh

    ReplyDelete
  16. uisshh...x de makne la nak buat mende2 tu semata2 nk duit...tak sanggup you!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. itu la, klu lps buat tu konpem dpt xpe jgk kan....

      Delete
  17. hye,salam..dari segment mak dara gak..i follow you yeh..hehe

    ReplyDelete